Cea mai frumoasa femeie

Posted by

Nu-mi vine sa cred ca de Ziua Indragostitilor am avut parte de cea mai frumoasa reclama. Asteptam de mult timp sa imi vad una dintre actritele favorite si intr-o alta postura decat cea cu care m-am obisnuit. Poate ca era si cazul sa apara intr-o asemenea reclama. Si chiar daca este vorba despre un spot publicitar pentru o anumita firma ce produce bijuterii, ador rolul pe care il joaca Priyanka Chopra.

Si da, am spus foarte bine, caci despre ea este vorba. Pot spune ca o urmaresc inca din anul 2000 cand a fost castigatoarea Miss World si si-a inceput cariera actoriceasca. Imi place foarte mult modul prin care aceasta s-a dezvoltat si sunt constienta de efortul, pe care preferata mea l-a depus. Imi plac monologurile ei, dar si acele interviuri, in care vorbeste despre motivatie si despre puterea interioara a oricarui individ pentru a putea trece peste diverse probleme, pe care le intampina.

Inca nu stiu de ce imi place atat de mult de ea, dar sunt foarte sigura ca am invatat foarte mult din povetele si experientele ei. Poate si pentru faptul ca este o fire foarte activa si care raspunde tuturor pe cat posibil, iar asta o face sa fie diferita si unica.

Pe de alta parte, nici frumusetea ei nu este de neglijat si indiferent ce ar spune  unii rautaciosi, aceasta este foarte frumoasa la varsta ei, mai ales ca trasaturile ei sunt naturale. Nu o sa va mai tin asa in suspans, ci am sa las mai jos spotul pe care eu l-am urmarit.