Cu gandul la calatorii…

Posted by

Imi este atat de dor sa plec cat mai departe de aici. Sa merg undeva unde sa ma pot relaxa, fara sa mai stiu de nimeni si de nimic. Mi-as dori sa gasesc acel refugiu perfect, pe care l-am conturat in mintea mea inca de pe vremea cand eram doar o copilita. Imi place sa vizitez, imi place sa merg dintr-un loc in altul si in plus de asta imi place sa cunosc noi culturi si noi persoane.

Poate ca peste ceva timp voi reusi sa-mi duc acest plan si sa ma bucur de o calatorie cat mai indepartata de tara mea. Si nu este vorba ca vreau sa evadez de aici, ci mai degraba am nevoie sa invat lucruri noi, iar cartile nu cred ca mai pot tine pasul cu nevoia mea acuta de a invata mereu lucruri noi. La inceput am crezut ca este doar un moft trecator, mai tarziu am inteles ca aceasta dorinta a mea reprezinta ceva mult mai mult si nu este doar un moft.

Dar printre multe altele am inteles ca daca nu citesc nimic despre toate acele locuri, pe care imi doresc sa le vizitez s-ar putea ca la un moment dat sa dau si de bucluc, dar si sa nu inteleg nimic din ceea ce am vazut acolo. Nu pot spune ca am vizitat foarte multe tari, dar asta nu inseamna ca nu pot sa-mi duc planul meu pentru calatorii.

Si am inceput sa va vorbesc despre calatoriile, pe care imi doresc sa le fac, deoarece azi de dimineata m-am trezit cu o reclama foarte draguta, care tocmai ma indeamna sa-mi duc acest plan la bun sfarsit. O reclama, pe care am sa o las aici pentru a va bucura de ea.

https://www.youtube.com/watch?v=eGP0UUUg4gc