Un spot bine definit

Posted by

Astazi voi scrie despre un spot publicitar putin mai altfel. Si cand spun putin mai altfel ma refer la faptul ca nici prin minte nu-mi trecea ca voi ajunge sa scriu despre un soi de napolitane invelite in ciocolata. Cred ca stiti si voi despre ce tip de napolitane vorbesc sau daca nu veti vedea in urmatorul material. Ce-i drept imi place foarte mult acest spot publicitar, mai ales rochita de la finalul spotului. Poate ca eu sunt o fire prea nostalgica, dar imi plac lucrurile simple si facute cu efect si bun gust.

Chiar daca o parte din voi o sa-mi spuna ca nu am dreptate, ei bine mie imi place aceasta reclama, imi place sunetul ce insoteste imaginile. Si mai mult decat atat, imi place pentru ca totul a fost bine gandit si prin urmare nu mai pot spune prea multe lucruri despre asta. Nici macar nu pot sa spun ceva impotriva acestui spot, pentru ca m-a atras foarte mult si ar fi urat din partea mea sa neg ceva ce imi place enorm de mult.

Spre deosebire de alte spoturi, care mi se pareau cam ciudatele prin prisma faptului ca nu intotdeauna imaginile sunt perfect cuplate pe sunet, de aceasta data nici macar nu pot face referire la acest lucru. Dar pentru a avea o idee mult mai buna asupra tuturor elementelor componente din acest spot am sa las mai jos spotul despre care eu vorbesc.

https://www.youtube.com/watch?v=Fn_y05QabK0

Totul este bine definit, fiecare  lucru in parte are locul lui bine stabilit si mai mult decat atat imi plac foarte mult acele detalii de finete, care se reflecta foarte bine. Pana una alta va las sa admirati in continuare acest spot, care pe mine ma bine dispune in totalitate. Cat despre domnisoara respectiva trebuie sa afirm ca este foarte frumoasa si nimeni nu poate contrazice acest lucru.