Un spot de promovare tocmai bun

Posted by

Ma intrebam daca spoturile pentru apelurile umanitare sunt atat de frumos realizate precum diversele spoturi publicitare pentru promovarea anumitor produse. Nu ma gandeam ca se pot face lucruri frumoase si pentru campaniile umanitare. Si probabil daca astazi nu eram interesata sa caut pe youtube o anumita piesa nu cred ca as fi gasit si spotul respectiv. Sau poate ca promovarea e atat de agresiva incat va aparea la fiecare melodie, pe care mi-as dori sa o ascult.

Pe de alta parte nu-i nimic rau in a promova si astfel de cauze, ba mai mult este o fapta de laudat. Si asa cum v-am spus de la inceput spotul asta m-a atras foarte mult. Mi-au placut imaginile curate, sunetul la fel de impecabil, iar sirul povestii foarte bine relatat prin imagini si sunet. Ma intreb daca oare ar exista o competitie si pentru astfel de spoturi. La cate spoturi suntem nevoiti sa vedem zilnic pe la televizor nu m-ar mira sa se realizeze si o astfel de competitie intre spoturi.

Sau poate ca exista deja si eu nu am aflat inca, sau poate nu la noi. Oricum ma bucur ca inca mai sunt oameni care se mai gandesc la cei din jurul lor. Si poate prin astfel de campanii vom intelege cat de important este ajutorul nostru pentru semenii nostri. Se mai spune ca nu avem cum sa intelegem daca nu trecem prin perioade asemanatoare sau prin astfel de probleme, dar eu cred ca putina bunatate nu strica nimanui.

Cum nu stica nici o mana de ajutor pentru acei copii sarmani, de care se aduce vorba in spot, dar si de altii la fel de loviti de soarte. Si de data asta nu sunt rautacioasa, dar chiar unii oameni au nevoie de ajutorul nostru si parca noi nici nu ii observam. In fine va las spotul cu pricina mai jos.