Spot de primavara al Gerovital Plant

Posted by

Nu am mai scris de foarte mult timp despre reclamele, pe care le-am tot intalnit pe internet sau la televizor in ultima perioada. Si asta nu pentru ca am uitat sau nu am avut nimic interesant de spus despre acest lucru, ci ba din contra am avut un timp foarte aglomerat, cu multe chestii de facut, ce nu mi-a permis nici macar cateva minute pentru a putea scrie ceva aici. Dar uite ca in sfarsit am reusit sa-mi iau o mica pauza si sa-mi reiau vechile activitati.

Astfel ca astazi mi-am propus sa scriu despre ceva mai diferit, despre ceva de genul – inceput de primavara. Si chiar daca stiu ca reclama respectiva a fost realizata cu ceva timp in urma, mai exact un an de zile si sper sa nu ma insel, a ramas la fel de vie si plina de mesaje care sa te indemne sa cumperi acel produs. Iar daca pana acum nu v-ati amintit este vorba despre o reclama la un produs romanesc.

Si probabil daca as posta aici reclama cu siguranta ai intelege despre ce este vorba, de aceea m-am hotarat sa va spun ca este vorba despre produsele celor de la Gerovital Plant – firma romaneasca. De fapt este vorba despre reclama ce pune accent pe primele zile ale primaverii si de asemenea sarbatoreste femeia. Iar pentru a va improspata memoria am sa las mai jos clipul respectiv, din care vei intelege atat mesajul, cat si tipul de reclama.

Cred ca acum va amintiti de aceasta reclama si bineinteles cu siguranta va mai amintiti si de alte reclame, unde protagonista este o vedeta de pe la noi.

https://www.youtube.com/watch?v=NmAbNMB0iZw

Iar aici am sa ma opresc, deoarece consider ca sunt suficiente exemple de spoturi pentru o singura firma. Desi firma respectiva se bucura de o gama variata de spoturi si nu numai atat. Pe de alta parte nimeni nu contesta faptul ca firma isi construieste o imagine impecabila, ce nu multe firme se pot bucura cu astfel de lucruri.