O reclama ce te indeamna la alergat

Posted by

Pentru acest inceput de primavara mi-as dori sa am mai mult timp pentru alergat in aer liber. Desi de obicei de foarte multe ori ma las ghidata de vreme, astazi de dimineata nu am mai tinut cont de vreme si am iesit la alergat. Chiar daca nu era timp bun pentru alergat recunosc faptul ca am ales sa alerg pe o vreme mohoratat si ploioasa pentru ca nu mai rezistam sa stau in casa.

Nu mi se intampla foarte des acest lucru, dar uite ca si atunci cand se intampla nu ma pot abtine sa nu ies. Sincer aveam nevoie sa fac putina miscare, mai ales ca in ultimele zile am stat mult timp in pat si nu m-am deplasat nicaieri. Probabil ca de aici a si venit nevoia mea de a alerga astazi dis de dimineata. Si pentru a avea un pachet complet motivational in aceasta dimineata, nici nu mi-am deschis bine aplicatia de la youtube pentru a-mi pune muzica in casti, caci am dat peste aceasta reclama.

https://www.youtube.com/watch?v=lRXi54lrFx4

Numai uitandu-te la acest spot te face sa alergi, iar aici fac exceptie si nu ma leg de produsul promovat, caci eu m-am bucurat de spotul in sine. De faptul ca fiecare dintre noi ar trebui sa faca putina miscare dimineata si sa se dezmorteasca, dar na, nu poti oboliga pe fiecare persoana in parte. Fiecare alege ce vrea si fiecare stie ce-i mai bine pentru el, dar cu toate astea ar trebui sa constientizam faptul ca sanatatea este cea mai importanta.

Pe de alta parte, noi, natia asta a noastra nu este obisnuita sa faca miscare consecventa sau sa pastreze o oarecare frecventa a acestor exercitii fizice/alergare. Si mai mult decat atat ca sa avem un meniu complet a ceea ce nu vrem sa facem niciodata nu prevenim, ci mai degraba ne grabim sa tratam. Poate ca asa am fost obisnuiti sau poate ca nu stim cum sa ne descurcam in situatii limita si ajungem in acele situatii extreme.

Pana una alta aceasta reclama pare cea mai dinamica din cate am vazut pana acum. Si nu-i rea nici melodia, insa schimbul de cadre fulgere te imbie sa mergi si sa faci sport. Pot spune din experienta proprie ca-i tare bine dupa ce alergi cateva minute bune in aer liber.