O serie de povesti ce te pot inspira

Posted by

Zilele astea nu prea am avut chef de nimic, de fapt m-am simtit mult prea obosita ca sa mai pot analiza tot ce se intampla in jurul meu. Dar ieri am avut parte de ceva unic as putea spune ce m-a inspirat sa merg mai departe cu ceea ce imi propun. Ideea e ca nu am mai fost de foarte mult timp in starea asta – sa nu am pofta de mancare, sa nu pot sa dorm si cu atat mai mult sa nu ma pot concentra la birou.

Stiu ca am ceva probleme de sanatate, dar asta nu inseamna ca voi renunta la primul obstacol. Si poate ca un aport la toata aceasta vointa pe care o am in acest moment se datoreaza si sirului de povesti realizate de Activia. De asta aveam de gand sa va vorbesc astazi, cu atat mai mult ca m-am interesat si mi-am facut si eu un program de miscare pe care il pun dimineata in aplicare si pe care il respect.

Ma gandesc ca poate asa imi alung starea de astenie de primavara si ma pot mobiliza catre ceea ce este cu adevarat nevoie sa fac. Mi-ar fi placut sa fiu la fel de puternica precum personajele din aceste mici istorioare, dar cred ca mai am mult pana departe. Si pentru ca am inceput sa vorbesc despre aceste povesti si despre cei de la Activia m-am gandit ca ar fi mult mai bine daca v-as lasa sa urmariti respectivul spot si mai apoi sa scriu ce mai am eu de adaugat.

https://www.youtube.com/watch?v=Pniid0t1EZE

As putea spune ca ce a facut aceasta doamna se numeste curaj nebun sau mai bine spus aceasta persoana a avut curaj sa infrunte orice obstacol doar pentru a reusi ceea ce si-a propus. Pe de alta parte chiar ma bucur ca exista asemenea persoane mai ales ca ai ce invata de la ele. Pana la urma sa te lasi indemnat de ceva sau cineva pentru a face mai mult si pentru a prinde curaj in a face anumite activitati nu-i chiar atat de rau.

Sa fim serioasi cati dintre noi nu au avut zile proaste si au vrut sa renunte, iar la un moment dat ai dat peste acel ceva care te-a facut sa mergi mai departe. Eu una o sa fiu foarte atenta la viitoarele povesti ce vor aparea caci imi doresc sa ma inspir de la oameni care au demonstrat ca pot. Voi ce parere aveti?