Din culisele reclamelor online si spoturilor publicitare

Posted by

Nu stiu daca sunteti constienti de toate reclamele pe care le intampinati in mediul online, dar cu siguranta ai dat peste unele care nu ti-au acaparat atentia. In cele din urma vei observa ca cele mai neinspirate spoturi nu au nici un efect asupra celor ce le-au urmarit deja. Si aici sunt diverse reclame, care nu au un mesaj clar si care nu sunt pe placul publicului. Insa in ultima perioada am observat ca cele mai multe reclame in prezent sunt despre credite rapide si despre acel credit de nevoi personale.

Bineinteles ca la astfel de credite am apelat fiecare dintre noi, ori de cate ori am avut nevoie de o anumita suma de bani pentru a achizitiona ceva sau pentru a rezolva o anumita problema. Iar unele companii ce ofera astfel de credite de nevoi personale, chiar au reclame inspirate si chiar atrag un anumit numar de persoane. Dar pentru a simplifica efortul oamenilor de a intelege despre ce este vorba in legatura cu creditele sunt oameni specializati care stiu foarte bine sa atraga un anumit public doar prin cateva aspecte, care par foarte simple.

Si aici putem aminti de mesajul spotului publicitar, imaginile viu colorate si muzica acestui spot. Avand in vedere ca toate aceste elemente transmit oamenilor mult mai multe decat daca ar fi abordati pe strada. In special daca facem referire la fundalul muzical, acesta este cel care de cele mai multe ori ne da o stare de bine sau ne transmite mult mai mult decat ne pot transmite celelalte elemente ale spotului publicitar.

Nu stiu cati dintre voi o sa-mi dati dreptate cu aceste lucruri, dar daca veti urmari cu foarte mare atentie ceea ce se intampla in aceasta industrie veti observa cateva dintre discrepantele si neajunsurile acestor spoturi. Insa cei care le realizeaza se bazeaza foarte mult pe nestiinta publicului si bineinteles pe nevoile acestuia. De cate ori nu s-a intamplat sa vezi o reclama proasta a unui anumit produs, dar nevoia ta sa fie una foarte mare de acel produs si sa fii nevoit sa-l cumperi?

Ideal ar fi ca inainte sa-l cumperi acel produs sa-l verifici din mai multe surse detaliile respectivului produs. Pana la urma doar nu degeaba se spune ca trebuie sa te informezi in legatura cu ceea ce vrei sa achizitionezi si oricate pareri ai intalni ar fi bine ca tu sa le verifici. Si bineinteles ar fi indicat sa ai rabdare sa le studiezi, asta cel putin pentru binele tau, in special pentru acele persoane ce nu au venituri prea mari si care sunt nevoite totusi sa faca diferite achizitii pentru locuinata si familia lor.

Nu intotdeauna lucrurile sunt ceea ce par si de aceea ar fi mult mai bine sa ai o fire mai precauta cand vine vorba despre achizitii de produse sau orice altceva.