Youtube si continutul lui plin de reclame

Posted by

Am senzatia ca uneori ma pierd cu firea ori de cate ori trebuie sa vizualizez ceva sau sa ascult ceva pe canalul de YouTube. Nu stiu daca si tu ai observat, dar in mare parte se pare ca, mai nou, acest canal este invadat de spoturi publicitare. Bineinteles nu-i nimic rau in asta, doar ca este cam aiurea sa stai si sa vizionezi nu unul, ci doua spoturi publicitare unul dupa celalalt.

Nu stiu daca tu ai observat asta pana acum, dar pe mine ma cam exaspereaza de la un timp. Da e adevarat nu pot spune ca este totul cumplit sau rau, dar daca tu ai de vazut ceva urgent te plictisesti numai vazand acele reclame. Bineinteles ca ai posibilitatea sa scapi de acele spoturi publicitare doar inchizandu-le, dar daca acestea te atrag intr-un fel sau altul iti dai seama ca ai pierdut timp pretios, in care puteai face altceva.

Si problema nu este chiar aici, ci mai degraba atunci cand preferi sa-ti faci o lista de piese pe YouTube si vrei sa le asculti in timp ce realizezi altceva, atunci devine o problema. Nu e chiar atat de placut sa observi ca ti se intrerupe melodia si apar niste spoturi publicitare din senin, ce par sa nu se mai opreasca. In plus acelasi lucru se poate intampla si atunci cand se termina o piesa si trece la urmatoarea, nici asta nu-i placut, ba din contra deranjant.

Stiu ca am posibilitatea sa blochez toate aceste reclame din browser, doar ca aparent mai am nevoie sa mai aflu ceea ce este nou, ce produse mai apar si incotro se indreapta aceasta mare de publicitate in mediul online. De aceea nu imi permit sa blochez aceste mici informatii sacaitoare, ca daca nu m-ar fi interesat acest domeniu, deranjul nu ar fi fost foarte mare si as fi reusit sa scap intr-un fel sau altul de ceea ce mi se intampla acum.

Cu toate astea acest lucru este stanjenitor, dar nu-i problema pana acum am reusit sa suport toate reclamele posibile si imposibile. Tu ce parere ai despre aceasta schimbare a YouTube-ului?