Mobilierul vechi, intre reconditionare si debarasare

Posted by

Am mult mobilier vechi in casa, in special in casa bunicilor mei, care in prezent nu mai este locuita. Si m-am gandit sa fac ceva in sensul in care doresc sa eliberez tot spatiul din casa, pentru a renova totul. Desi am fost sfatuita sa aleg din mobilierul care mai poate fi folosit, m-am gandit ca odata cu renovarea, sa cumpar si mobila noua, cea veche nemaifiind intr-o stare foarte buna. Recunosc ca unele piese de mobilier arata interesant in sensul in care sunt vechi, demodate, dar pot aduce un look vintage intr-un dormitor, spre exemplu, daca ma refer la patul cu rama masiva, lucrata din lemn.

Deoarece nu m-am mai lovit de o asa situatie si pentru ca nici nu stiu exact cum sa fac si ce sa fac, am cautat pe internet firme de debarasare mobila, firme care te ajuta sa scapi de vechiturile din casa. Si am cautat nu numai detalii despre ce presupune exact acest lucru, ci si scurte prezentari pe canalul Youtube. Si am ajuns si la o postare a unui utilizator, un filmulet de nici doua minute in care este prezentata o firma de profil, care se ocupa cu debarasare mobila. Si mi-a placut cum este infatisata, cum este prezentat totul. Un videoclip, practic, succint si care incadreaza intreg portofoliul de servicii oferite de catre firma.

Ca sa ma documentez mai pe larg despre serviciile oferite de aceasta firma de debarasare mobila, am navigat pe site-ul lor si am gasit exact ce ma intereseaza, anume serviciul de reconditionare mobila, in care ei te ajuta si cu debarasarea si cu restaurarea mobilierului. Mi se pare destul de interesant faptul ca acestia se lauda ca sunt singura firma care restaureaza orice tip de mobilier. In acest caz, am de gand sa pastrez o parte din vechea mobila, ca sa o reconditionez, pentru ca sunt curioasa daca o sa iasa ceva frumos.

Daca v-am facut curiosi despre ce profesionisti este vorba, mai jos aveti o scurta reclama sau o prezentare, sa-i spun asa, a firmei despre care v-am vorbit ceva mai sus.