Muzica diferita, muzica de calitate

Posted by

Sunt curioasa cam cate persoane sunt constiente de calitatea muzicii pe care o asculta. De obicei nu am astfel de curiozitati, dar cu cat ma apropii mai mult de muzica din ziua de azi – comerciala, imi dau seama ca nu este intocmai ceea ce mi-as dori sa ascult. Mi-am facut un obicei cam ciudat pentru oamenii din jurul meu, dar asta nu inseamna ca am sa ma las de el. Imi place sa ascult muzica aceea clasica si da trebuie sa spun ca am descoperit-o inca de pe vremea cand mergeam la scoala, in clasele primare.

Iar cea care m-a facut sa fiu atrasa de aceasta muzica a fost nimeni alta decat profesoara mea de muzica. E cam ciudat ca trebuie sa vorbesc despre lucrurile care mie imi plac cel mai mult si pe care le pastram doar pentru sufletul meu. Si poate ca da – am acceptat sa fac asta pentru ca am descoperit la un eveniment una dintre multele formatii nunta Bucuresti, care au ceva aparte si care te face sa-i asculti de placere ori de cate ori ai ocazia.

Sa fim seriosi in zilele noastre nu se mai poarta adevaratele formatii, ci e mai mult un fel de a fi si cam atat. Nu mai vreau sa mai am parte de experiente nedorite la nici un tip de eveniment la care merg si de obicei pentru a ma feri de acest lucru intreb inca de la primirea invitatiei ce se intampla la eveniment si despre timpul de muzica. Stiu ca nu este prea frumos din partea mea, dar nu vreau sa fac nimic din ceea ce nu imi place sau sa merg in locuri in care nu imi doresc sa ajung.

Chiar daca trebuie sa recunosc aici imi plac foarte mult acele trupe cover band Bucuresti, care spre deosebire de alte lucruri pe care le numim muzica, acestia chiar au ceva senzational si anume: vocea, timbrul vocal si nu in ultimul rand metoda lor de a face lumea sa se simta bine asa cum spunem noi in termeni populari. Cred ca acesta este unul dintre lucrurile foarte impoartante de care ar trebui sa tina cont fiecare formatie in parte.

Desi stiu ca acest lucru nu este mereu posibil am intalnit si formatii nunta Constanta, care tin cont de aceste lucruri fara sa le mai spuna cineva de acest lucru. Cu siguranta daca cineva ar implenta cateva reguli de acest fel pentru toate trupele si formatiile care merg la diverse evenimente nu vom mai avea parte de muzica procesata cu ajutorul calculatorului, ci de o muzica pe care ar asculta-o toata lumea cu placere. Sper sa nu mai avem mult timp pana vom asculta muzica de calitate indiferent de eveniment sau petrecere.