Spot de promovare pentru Huawei P10

Posted by

Acum cateva zile scriam pe aici pe undeva despre lansarea smartphon-ului Huawei P10, dar pana in aceasta dimineata nu ii vazusem spotul publicitar pe care l-au realizat pentru promovare. Poate ca am neglijat acest lucru sau poate ca pur si simplu nu am stat sa-l caut, cert este ca astazi am zis sa-mi incep treaba ca de obicei si sa-mi pun pe fundal putina muzica sa ma mai destind putin. Si cum nu prea pot scapa de nici un fel de reclama in momentul in care vrei sa dai play la un clip in aplicatia youtube am dat peste spotul ce promoveaza noul gadget de la Huawei.

Nu pot spune ca este o reclama rea sau plictisitoare, dar fata de cealalta de la Huawei P9, cea care a fost lansata in preajma Craciunului anul trecut nici nu se poate compara. Ceea ce imi place mult la acest spot publicitar este muzica, ce se pare ca iti intra pe sub piele si pare a fi in ton cu tot ceea ce se intampla in acel spot publicitar. Dar asa cum am spus am fost mult mai atrasa de reclama din decembrie decat aceasta din prezent.

Poate ca mesajul acelui spot era cu mult mai evident decat mesajul spotului publicitar pentru Huawei P10. Iar daca nu ai reusit sa vezi pana acum acest spot publicitar am sa-l las mai jos si sper sa il gasesc si pe cel din decembrie, doar ca nu sunt sigura ca mai este activ pe aici pe undeva.

https://www.youtube.com/watch?v=Z4y_9_02mqE

Ei bine nu era reclama chiar la Huawei P9, dar avand in vedere ca spotul a fost lansat in preajma anuntului oficial pentru lansarea acelui smartphone foarte multe persoane au asimilat acel spot ca fiind cel pentru smartphon-ul Huawei P9. Iar reclama o puteti vedea mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=yRoE0d0YL58

Poate ca am fost putin cam dura, dar stiu foarte bine ce m-a atras mai mult si ce nu. Ar fi ideal daca mesajele acestor reclame ar produce si alte efecte benefice in afara de cel de a cumpara si a achizitiona cat mai multa lume acel produs.