Reclamele pot avea mesaj motivational?

Posted by

Sapatamana trecuta am vazut o reclama foarte interesanta. De fapt intr-un tarziu am realizat ca sunt franturi dintr-o reclama realizata cu foarte mult bun gust. Franturi dintr-o reclama de cateva minute ce m-a facut sa reflectez la anumite lucruri, si de exemplu unul dintre acestea ar fi respectul. Sincer mi s-a parut a fi mai mult un scurt metraj de cateva minute, decat o reclama de cateva secunde.

Si asta referitor la timpul alocat pentru reclame si durata acestora. Si da, acele cateva secvente din reclama m-au facut sa caut reclama in intregime, deoarece m-a atras foarte, foarte mult. Iar motivul pentru care m-a atras respectiva reclama a fost acela ca mesajul acesteia este unul foarte optimist.

In cele din urma nimic nu-i mai placut decat sa ai parte de o reclama care sa-ti faca placere sa o privesti si pana la urma cam asta trebuie sa ne ofere  fiecare spot publicitar in parte, numai ca nu prea avem parte de asta. Si pentru a va introduce in atmosfera acelui spot am sa va spun doar atat este vorba despre indeplinirea unui vis si eforturile pe care trebuie sa le depui, dar mai ales sa iei deciziile potrivite, chiar daca asta inseamna renuntarea la anumite persoane.

Si poate printre cele mai importante persoane. Insa asa cum am mai spus mesajul acestui spot publicitar m-a atras foarte, foarte mult si cred ca ar fi mult mai bine daca v-as lasa sa urmariti in intregime acel spot. Stiu ca nu este foarte comod pentru unii sa urmareasca atat de multe minute in sir pentru un singur spot publicitar.

https://www.youtube.com/watch?v=ljbCyumiVAQ

Ideal ar fi sa aveti rabdare sa urmariti in intregime spotul, chiar daca este ceva mai lungut. Si cand spun lungut ma refer la faptul ca are aproximativ 14 minute, ceea ce pentru multi nu este o placere sa-l urmareasca. Dar asa cum am mai spus mesajul acestui spot publicitar este fabulos, chiar daca in definitiv reclama este pentru o gama de telefoane smart.