Tu cum te motivezi in situatiile critice?

Posted by

Nu stiu de ce naiba am simtit nevoia ca zilele astea sa caut cateva lucruri care sa ma motiveze sa merg mai departe. Sau poate ca intre timp am uitat sa ma odihnesc asa cum ar trebui si am ajuns sa ma tarasc de acasa si pana la birou. Stiu ca asa nu merge si de aceea m-am decis sa gasesc cateva subiecte care sa ma motiveze sa merg mai departe. Nu pot spune ca ma simt ca un om lesinat, dar stiu ca daca nu imi voi opri aceasta stare s-ar putea sa se ajunga la lucruri pe care o parte dintre oamenii ce ma cunosc sa nu si le doreasca.

De fapt pana nu demult, in starea mea de depresie, ca sa ma pot mobiliza catre acele lucruri pe care le aveam de facut atat la birou cat si acasa preferam sa ma maltratez singura. Stiu ca asta pare ceva socant, dar nu si pentru mine. Consideram ca acele clipe de durere ma stimulau si ma pregateau pentru ceea ce eu nu stiam si nu eram sigura ca le pot face fata sau nu. Pe de alta parte stiu ca nu toata lumea asimileaza astfel de lucruri si de aceea este mai bine sa ma opresc aici.

Oricum acele perioade au luat sfarsit dupa ce am facut multe vizite la psihologul meu, iar acum spre binele apropiatilor mei imi gasesc puterea de a merge mai departe in clipuri motivationale si carti. Mai nou obsesia mea pentru a citi s-a reintors, iar asta imi confera mie mult mai multa liniste de care am nevoie. Si mai este ceva de care m-am apropiat foarte mult – miscarea in aer liber.

Mi-am dat seama ca astfel de momente ma pot face pe mine mult mai sigura, iar nivelul de incredere mult mai ridicat. Si pentru ca de obicei este bine sa te motivezi incercand sa descoperi acele lucruri bune iti pot spune ca am sa-ti las aici un clip interesant. Sunt curioasa cati dintre voi nu ati simtit teama si frica pentru anumite situatii?! Si totusi incercati sa va automotivati in fiecare zi pentru binele vostru.